archief
contact
+31 6 53239630

Dubbeldam en Utascha in spring­team op CHIO Rotterdam

ROTTERDAM
Jeroen Dubbeldam maakt met BMC Utascha SFN deel uit van de Nederlandse equipe, die later deze maand op het CHIO van Rotterdam deel­neemt aan de wed­strijd om de Nations Cup. Onlangs nog trok de olym­pisch kam­pi­oen van 2000 zich terug voor een optre­den in Rome. Inmiddels lijkt de rui­ter uit Weerselo weer vol­le­dig in de race voor een plek in de nati­o­nale ploeg voor de Spelen in Londen.

Jeroen Dubbeldam met Utascha SFN.

Het team van bonds­coach Rob Ehrens in het bekende Kralingse Bos bestaat ver­der uit Gerco Schröder (Eurocommerce Londen), Jur Vrieling (met de nu door het KWPN erkende VDL Bubalu), Maikel van der Vleuten (VDL Groep Verdi) en Leon Thijssen (Tyson).

Bij de lan­den­wed­strijd dres­suur op het CHIO, voor het eerst wegens grote belang­stel­ling van deel­ne­mers ver­deeld over twee dagen, maakt Adelinde Cornelissen haar ren­tree in de nati­o­nale equipe. Ze ont­breekt met Parzival deze week nog bij het NK, omdat bonds­coach Sjef Janssen de com­bi­na­tie even rust gaf. Rotterdam is voor de dres­suur­rui­ters in begin­sel het laat­ste meet­mo­ment voor Londen. Vermoedelijk maken de bonds­coa­ches van sprin­gen, dres­suur en even­ting hun olym­pi­sche selec­ties op de slot­dag van het CHIO bekend.
[Stegen.net | ANP]

gerelateerde berichten
Total
0
Share