Martijn van Geel en Woodland heersen op CH Oostermoer

  • 15 juli 2013 10:27
door: redactie, 15 juli 2013 10:27

Martijn van Geel heeft de ‘Grande finale’ gewonnen tijdens het CH Oostermoer in Gasselte. Van Geel bouwde met zijn schimmel Woodland een ruime voorsprong op.

Martijn van Geel rijdt Woodland naar de overwinning in Gasselte. ©Roos Meertens

Martijn van Geel rijdt Woodland naar de overwinning in Gasselte. ©Roos Meertens

De finale van Oostermoer was een parcours in handicap, met de beste deelnemers uit de verschillende klassen aan de start. ZZ-combinatie Van Geel/Woodland kwam tot een tijd van 46,74. Daarmee was Van Geel duidelijk sneller dan de nummer twee, Stefan Adamowicz met Captain Cooper, die in de klasse Z uitkwam. De nakomeling van Naelus R is deels in het bezit van Marc Houtzager en komt daar dit najaar in training.

De derde plaats ging naar de L-combinatie Stephan Hut met Dante. Het ZZ-klassiek kwam op naam van Anne de Vries met Wendy, gevolgd door Amanda Slagter met Vienna. Martijn van Geel was met woodland de beste in het tweede ZZ-parcours.