archief
contact
+31 6 53239630

Aniek Diks en Mareille van Geel win­naars bij Indoor Groningen

ZUIDBROEK — Aniek Diks blijft suc­ces­vol op de noor­de­lijke wed­strij­den. Ze won onlangs in Winschoten en was zon­dag suc­ces­vol bij Indoor Groningen, waar ze de Z won met Bonhita. In de ZZ won Mareille van Geel met Bengel. 
Aniek Diks reed Bonhita naar de overwinning in de klasse Z. ©Roos Meertens

blokjeZUIDBROEK | STEGEN.NET
Aniek Diks won zon­dag tij­dens Indoor Groningen het eer­ste Z‑parcours. Met Bonhita was ze de beste in het twee fasen. In het ZZ twee fasen was de kers­verse moe­der Mareille van Geel-Schröder de beste met Bengel.

Aniek Diks reed Bonhita naar de overwinning in de klasse Z. ©Roos Meertens
Aniek Diks reed Bonhita naar de over­win­ning in de klasse Z.
©Roos Meertens

In de eer­ste Z‑rubriek ble­ven 24 deel­ne­mers in de eer­ste fase fout­loos. Aniek Diks zette in de tweede fase roy­aal de beste tijd neer. Ze had met Bonhita 28,17 secon­den nodig om het laat­ste deel van het par­cours fout­loos af te leg­gen. Ze hield daar­mee Renate Beuving met Berona op de tweede plaats. De derde prijs ging naar Bas Theeuwes met Dopharma’s Chacharel P.

De ope­nings­ru­briek van de ZZ kwam op naam van Mareille van Geel-Schröder. Ze reed Bengel naar de win­nende tijd van 29,62. Sjors van Oorschot pakte de tweede plaats en Mareille’s zwa­ger Martijn van Geel werd derde met Woodland VI. Daan van Geel deed met Chakato met de negende plaats ook goed mee.

De M‑combinaties kwa­men in twee groe­pen in actie, met over­win­nin­gen voor Nicole Botma (Veraleen) en Stijn Theeuwes (Dopharma’s Zamara). Wesley Mulder ein­digde in beide groe­pen knap als tweede.

gerelateerde berichten
Total
0
Share