archief
contact
+31 6 53239630

Topdag voor Maureen Bonder tijdens CSI Lier

LIER – Een droomstart voor Maureen Bonder vrijdag tijdens het CSI Lier. De Drentse amazone reed zich op het Belgische evenement met drie paarden in de prijzen. Met Velcaro won ze een proef en met Alex werd ze tweede in de kwalificatie over 1.40.
Maureen Bonder met Alex. CSI Lier
Maureen Bonder met Alex (archief) FOTO: Roos Meertens

LIER | Stegen.net
Maureen Bonder beleefde vrijdag een topdag tijdens het CSI Lier. De Drentse amazone presteerde met zowel Velcaro als Alex opvallend sterk op het Belgische evenement.

Maureen Bonder met Alex. CSI Lier
Maureen Bonder met Alex (archief)
©Roos Meertens

Bonder begon met de vierde plek met Ukkie in het 1.30 en behaalde vervolgens een mooie overwinning in het 1.35 met Velcaro. In dit parcours direct op tijd was de amazone uit Schoonoord viertiende sneller dan Kristof Kleeren met W.Zermie. Rob Heyligers werd zesde met Zeline.

Voor Bonder was de koek daarmee nog niet op, want vrijdagavond pakte ze een prima tweede plaats in de kwalificatie over 1.40 met haar toppaard Alex. In dit twee fasen parcours kwamen meer dan 80 combinaties aan de start. Bart Clarys startte als derde met zijn schimmel Esprit DS en zijn tijd werd niet meer verbeterd.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel