archief
contact
+31 6 53239630

Knappe zege Maureen Bonder en Alex op CSI Lier

LIER — Glunderend nam Maureen Bonder vrij­dag de eer­ste prijs in ont­vangst na de kwa­li­fi­ca­tie op het CSI Lier. De Drentse ama­zone won over­tui­gend met Alex en dat nog wel op haar ver­jaar­dag. „Dit is het mooi­ste cadeau”, aldus de ama­zone uit Schoonoord. 
Maureen Bonder met Alex. CSI Lier

Lier | STEGEN.NET

Maureen Bonder bezorgde zich­zelf vrij­dag een mooi cadeau voor haar ver­jaar­dag. De Drentse ama­zone won met Alex de kwa­li­fi­ca­tie, een 1.40-rubriek met barrage.
Maureen Bonder met Alex. CSI Lier
Maureen Bonder met Alex (archief)
FOTO: Roos Meertens

Het was een over­volle rubriek met 80 com­bi­na­ties aan de start. Daarvan ble­ven er 37 fout­loos. Het was dan ook een knappe pres­ta­tie van de jarige Maureen Bonder om dit tref­fen met Alex op haar naam te zet­ten. Het suc­ces­volle duo reed in de bar­rage nog­maals fout­loos in 26,34. „Dit is het beste cadeau dat ik kan beden­ken”, aldus Bonder.

De tweede plaats was voor de Belg Thomas de Wit met Armel van ’t Kamerveld (0–26,43). Suus Kuyten ein­digde met Dakota du Buisson als derde.

gerelateerde berichten
Total
0
Share