archief
contact
+31 6 53239630

Samuel Hutton met Heidi du Ruisseau naar zege op ICNN Drachten

DRACHTEN – Samuel Hutton, rijdend voor de stal van Jan Tops, pakte zondag als laatste van de 15 starters in de barrage de hoofdprijs op het ICNN Drachten. De Britse ruiter zegevierde met Heidi du Ruisseau (v. Heartbreaker).
Samuel Hutton

blokjeDRACHTEN | STEGEN.NET
Samuel Hutton is zondag winnaar geworden van het hoofdnummer van het ICNN in Drachten. De Britse ruiter, sinds een jaar in dienst bij Jan Tops, pakte met Heidi du Ruisseau Z (v. Heartbreaker) de Grote Prijs van Fryslân.

Samuel Hutton
Samuel Hutton

Hutton was in de laatste barragerit de snelste en zette een winnende tijd neer van 28,67. De tweede plaats was voor de Belg Gregory Wathelet met Papillon Z. Hij deed 29,51 seconden over een foutloos rondje. Daarna volgde op de derde plaats voor Italië Emanuele Gaudiano met Admara (v. Padinus). Hutton complimenteerde de merrie waarmee hij won. ,,Ze deed het echt heel goed, ik had wat geluk, maar het resultaat was fantastisch.”

Beste Nederlander was Jody van Gerwen, die met Acord als vierde mocht opstellen. Bart Bles volgde op de vijfde plaats met Lord Sandro. Albert Voorn deed in de barrage, die 15 deelnemers telde, een knappe poging om het succes van vrijdagavond te herhalen. Hij was met Tobalio behoorlijk snel, maar kreeg wel een fout en eindigde daarmee op de achtste plaats.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share