Marjan van der Jagt en Radetzky schitteren op Indoor Tolbert

Share
  • 3 april 2014 08:33

door: redactie, 3 april 2014 08:33

blokjeTOLBERT | STEGEN.NET
Marjan van der Jagt is woensdag tijdens Indoor Tolbert winnaar geworden van de Grand Prix dressuur. De 29-jarige amazone uit Spier pakte de overwinning met haar aansprekende vos Radetzky (v. Houston).

Marjan van der Jagt met Radetzky.

Marjan van der Jagt was supertrots op haar overwinning bij Indoor Tolbert met Radetzky.

Marjan van der Jagt kwam in de warme HJC-manege tot de winnende score van 67,40%. De Drentse winnares toonde zich super trots. ,,Geweldig om te winnen. En het kan nog beter. Hij blijft elke keer weer verbeteren, hopen dat we dit vol kunnen houden”, aldus Van der Jagt op Facebook. Ze liet haar clubgenote Veronique Roerink, eveneens van PSV De Drentse Hooglanden, net achter zich. Roerink behaalde met Rapiti 66,20%.

Callista Leeuwerke schreef de Intermediaire I op haar naam. Ze zette een imponerende proef neer met Santo’s Zhivago, die vervolgens werd beloond met een royale score van 70,20%. De tweede plaats ging naar Trea Mulder-Dolsma op Brinkhof’s Zaira (64,47%).

De Prix St. Georges werd aangevoerd door Linda van der Hauw-Jansma. De Friese amazone behaalde met LN Acapulco (v. Krack C) 64,54%. Daarmee hield ze een zeer trotse Jarmilla Peterson en haar toppaard Don Chello (63,75%) achter zich. Ina Beuving pakte knap de derde plaats met Valladolid.

De eerste rubriek op de woensdag was de ZZ-zwaar en daarin gooide Benjamin Bakker opnieuwe hoge ogen. De Friese kampioen zette met Ulissa de concurrentie op een volle procent achterstand. Hergen van Hall werd tweede met O’marado’s Boris, op de derde plaats gevolgd door Elise Kranenburg met Pina Colada.