Onroerend goed en paarden Stal Roelofs afzonderlijk in verkoop

Share
  • 15 april 2014 19:03

door: redactie, 15 april 2014 19:03

blokjeDEDEMSVAART | STEGEN.NET
Het is niet gelukt om Stal Roelofs als geheel te verkopen. Daarom worden de paarden en het onroerend goed nu apart te koop aangeboden, zo meldt makelaar Harry Boertjes uit Dedemsvaart.

Herman Roelofs maakte eind 2013 bekend te zullen stoppen met zijn bekende paardenbedrijf, vanwege het ontbreken van een opvolger. Het was de bedoeling om de stal als geheel te verkopen. ,,Helaas is dit niet gelukt. Alle paarden en het onroerend goed worden nu apart verkocht”, aldus makelaar Boertjes.

Een deel van de stallen op het bedrijf van Roelofs.

Een deel van de stallen op het bedrijf van Roelofs.

Het onroerend goed wordt nu aangeboden in een verkoop bij openbare inschrijving. De openbare inschrijving wordt georganiseerd om alle geïnteresseerden de kans te geven een bod uit te brengen op het onroerend goed. Voorafgaand aan het bieden is het mogelijk de woningen en het bedrijfscomplex te bekijken tijdens twee kijkmomenten. Deze zijn op dinsdag 22 en woensdag 23 april aanstaande van 14.00 tot 16.00 uur. Biedingen moeten uiterlijk 6 mei binnen zijn.

Het onlangs nog gerenoveerde complex bestaat uit een luxe landhuis, grote rijhal, 44 ruime stallen en groepsboxen, een bedrijfswoning, uitgebreide trainingsfaciliteiten en diverse weilanden. Dit alles staat op ruim 7,5 hectare.

Geïnteresseerden in het paardenbestand kunnen rechtstreeks contact opnemen met Stal Roelofs.

Meer informatie kun je hier lezen.