Nieuwe eigenaar voor failliete Stal Maathuis

Nieuwe eigenaar voor failliete Stal Maathuis

26 maart 2011 09:35 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

GEESTEREN – De failliete Stal Maathuis heeft een nieuwe eigenaar. Het bedrijf wordt overgenomen door de familie Huzink uit Geesteren en het lokale autobedrijf Haarhuis, zo meldt RTV Oost.

Stal Maathuis krijgt een doorstart onder leiding van Bart Maathuis. Zijn vader Jan Maathuis, die het faillissement aanvroeg, blijft op het complex wonen. Volgens mede-eigenaar Ewald Huzink is het de bedoeling dat Stal Maathuis in grote lijnen op de oude voet verder gaat.

Deze week maakte de organisatie van CSI Twente bekend dat het paardensportevenement dit jaar niet op het terrein van Stal Maathuis gehouden wordt. Door het faillissement was onduidelijk of de grond wel beschikbaar zou zijn. Of CSI Twente nu alsnog op het terrein van Stal Maathuis gehouden zal worden is nog niet bekend.

Stegen.net

Deel dit bericht