archief
contact
+31 6 53239630

Floor Vos en Catilia debuteren met zege in ZZ-licht CH Exloo

EXLOO – Floor Vos maakte zondag bij het CH Exloo met Catilia een geslaagd debuut in de ZZ-licht. Het eerste optreden van de merrie op dit niveau bleek gelijk goed voor een gedeelde eerste plaats. Ook Jantine Slingerland presteerde sterk.
Floor Vos met Catilia.

blokjeEXLOO | STEGEN.NET
Op de dressuurvelden van het CH Exloo vielen zondag veel tevreden gezichten te bespeuren. Dat was zeker het geval bij Floor Vos, die haar merrie Catilia liet debuteren in de ZZ-licht met een gedeelde eerste plaats.

Floor Vos behaalde met Catilia een score van 63,14% en deelde de overwinning met Robin Luursen met Bologna. ,,Het was een super dagje”, aldus Vos. ,,Met Fureina won ik beide L2-proeven en het debuut van Catilia was natuurlijk geweldig. Ook Filottie mocht de baan weer in na een wedstrijdpauze. Helaas wat teveel spanning waardoor ik er niet echt aan kon rijden in de proef. Maar er zaten zeker ook mooie stukken in.”

Floor Vos met Catilia.
Floor Vos debuteerde bij het CH Exloo met Catilia in de ZZ-licht en werd gedeeld eerste.
archief

In de twee ZZ-licht proeven deed Jantine Slingerland ook bijzonder goede zaken. De amazone uit Elim won met Cilamara de tweede proef met 62,57% en in de eerste proef werd Slingerland derde. Tevredenheid was er ook bij Angela Koning, met name vanwege haar tweede proef met Sjeanine. ,,In de eerste proef was het verstand op nul en doorrijden, want mevrouwtje vond het nodig om een complete lange zijde eng te vinden. Maar de tweede proef ging beter en werden we derde met 62 procent. Nu mogen we in de ZZ-zwaar!”

De in handicap verreden Z1/Z2 bracht succes voor Masha Volokh. De amazone van de RJV Assen werd met Vince eerste en tweede. Eline Klont won met C’est la Vie C ook een proef, al was het verschil minimaal. De M2 leverde winst op voor Theresa ten Have en Samantha Jansen.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share