Dubbele overwinning Florentine Rootveld bij dressuur in Exloo

Dubbele overwinning Florentine Rootveld bij dressuur in Exloo

29 april 2013 16:24 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

Florentine Rootveld heeft tijdens de dressuurwedstrijd in Exloo beide proeven in de ZZ-licht gewonnen. De amazone uit Winterswijk deed dat met de keurmerrie Winea (Ferro x Silvano).

Rootveld behaalde een hoogste score van 237 punten. De combinatie, in 2010 nog KNHS-kampioen in de Z1, nam daarmee flink afstand van de nummer twee in het klassement, Savannah Pieters met Zodea (225 pnt). Ria Doppen eindigde met Bravoure als derde (220). In de andere proef lagen de scores wat lager, maar werden de prijzen op dezelfde manier verdeeld.

Florentine Rootveld met Winea (archief).

Florentine Rootveld met Winea (archief).

In de Z2 wonnen Laura Zwart met Tiemen (213) en in de andere proef Marjan Hooge met TT (225). Floor Vos pakte met Filottie een tweede en gedeelde vijfde plaats. De amazone uit Valthe debuteerde met Catilia in de Z1 en dat pakte goed uit met een derde en zelfs eerste plaats.