archief
contact
+31 6 53239630

Floor Vos en Filottie vooraan bij dressuurcompetitie Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – De tweede wedstrijd van de dressuurcompetitie in Vlagtwedde (DCV) leverde weer spannende rubrieken op. Floor Vos won de ZZ-licht en in de Z2 maakte Marjan Hooge een prachtig winnend debuut met haar nieuwe paard Jive.
Floor Vos met de merrie Filottie.

VLAGTWEDDE | Stegen.net
Floor Vos heeft zaterdag de ZZ-licht gewonnen tijdens de tweede wedstrijd van de DCV, de dressuurcompetitie Vlagtwedde. De amazone uit Valthe reed met Filottie een sterke proef en bleef de concurrentie vijf punten voor.

Floor Vos met de merrie Filottie.
Floor Vos met de merrie Filottie tijdens de training.

Floor Vos zag haar optreden met Filottie, die bij de eerste wedstrijd in Vlagtwedde in de ZZ-licht debuteerde, door jurylid Anneke Muilwijk beloond met 231 punten. Daarmee bleef de Drentse combinatie vijf punten voor op Bronno Bloem, die met Venture aan de start kwam. ,,Het was echt “wauw”. Filottie heeft heel fijn gelopen”, aldus Floor Vos op Facebook. De derde plaats was voor Margreet van der Holt met Zo Liev met 222 punten. Daarna volgden Marloes Oosterhof (Barrichello) en Jarmilla Peterson (Woody).

In de Z2 was het ongekend spannend. Marjan Hooge uit Ees won met haar nieuwe paard Jive, maar haar voorsprong was minimaal. Hooge verliet na haar debuutproef met Jive de baan met 222 punten, terwijl de nummer twee, Ann Wessels met Benice H, haar optreden met 221 punten zag beloond. Robin Luurssen stuurde Bologna naar de derde plaats.

Wilmer Lanning met De Bonte Zizo. ©Roos Meertens
Wilmer Lanning met De Bonte Drie Zizo (archief).
©Roos Meertens

In de Z1 was Wilmer Lanning heer en meester. Het was een tijdje rustig rond de ruiter uit Gieten, maar hij is nu weer helemaal terug. Met De Bonte Drie Zizo won hij afgetekend met een score van 231 punten. Lanning pakte daarnaast de tweede plek met Zidane (223). De derde plaats was voor Marloes Oosterhof met Zilvia.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share