archief
contact
+31 6 53239630

Zilver voor Nederlandse Junioren bij EK-dressuur Arezzo

AREZZO – De Nederlandse Junioren hebben in de landenwedstrijd van het EK-dressuur in Arezzo het zilver behaald. Debutante Marjan Hooge uit Ees droeg overtuigend bij aan de teamscore van 215,459. Duitsland won onbedreigd.
Marjan Hooge op weg naar de prijsuitreiking

blokjeAREZZO | STEGEN.NET
De Nederlandse Junioren hebben in de landenwedstrijd van het EK-dressuur in Arezzo het zilver behaald. Debutante Marjan Hooge uit Ees droeg overtuigend bij aan de teamscore van 215,459. Duitsland won onbedreigd.

Marjan Hooge op weg naar de prijsuitreiking
Marjan Hooge met Fulltime op weg naar de prijsuitreiking.

Marjan Hooge kwam woensdag op de eerste dag van de landenwedstrijd al tot een overtuigende score met Fulltime en was uiteindelijk de op twee na beste voor Oranje. Jeanine Nekeman was met Vlingh de beste Nederlander, gevolgd door Rosalie Bos met Bolita. Lotte Meulendijks leverde met Tom Tom Go het weg te strepen vierde resultaat.

Jeanine Nekeman uit Hasselt was zeer tevreden. ,,Vlingh heeft nog nooit zo goed gelopen! Alleen drie dure fouten en op het laatste moment toch vierde in het klassement geworden en beste Nederlander!” Marjan Hooge: ,,Het is super gaaf dat we zilver hebben gewonnen, het is een top team!”

Uitslag landenwedstrijd Junioren EK Arezzo 2014
1. Duitsland, 220,432
2. Nederland, 215,459
-Jeanine Nekeman, Vlingh, 72,243% (4e)
-Rosalie Bos, Bolita, 71,757% (6e)
-Marjan Hooge, Fulltime, 71,459% (7e)
-Lotte Meulendijks, Tom Tom Go, (67,676%) (35e)
3. Denemarken, 212,487

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share