Mooi debuut voor Marco Kutscher met KWPN-hengst Van Gogh

Share
  • 15 juli 2014 12:08

door: redactie, 15 juli 2014 12:08

blokjeSPANGENBERG | STEGEN.NET | HIPPICS
Springruiter Marco Kutscher maakte afgelopen weekend een succesvol debuut met de KWPN-hengst Van Gogh (v. Numero Uno). De ruiter uit Bad Essen verscheen met Van Gogh aan de start bij het CSI Spangenberg en pakte daar de derde plaats in het 1.50.

Marco Kutscher

Marco Kutscher.

Van Gogh was de verrichtingskampioen van 2005 en liep tot voor kort onder het zadel van de nu zwangere Caroline Müller, de partner van Daan Horn. Van Gogh bleef in Spangenberg dubbel foutloos en hoefde slechts twee combinaties voor zich te dulden.

De overwinning was voor de Braziliaan Carlos Eduardo Moto Ribas met de KWPN’er Ronaldo (v. Ahorn). Albert Zoer pakte met Gigolo de vijfde plaats.