Marco Kutscher wint auto bij WB Zürich

  • 29 januari 2012 16:59
door: redactie, 29 januari 2012 16:59

ZÜRICH
De wereldbeker in het Zwitserse Zürich is zondag een prooi geworden voor Marco Kutscher. De 37-jarige Duitser won overtuigend met zijn schimmel Cornet Obolensky (v. Clinton).

Marco Kutscher met Cornet Obolensky.

In de barrage vochten zeven combinaties om de punten en de nieuwe Mercedes. De Fransman Patrice Delaveau leek na een zeer spectaculaire rit met Ornella Mail HDC met de buit naar huis te gaan, maar Marco Kutscher was ruim vier tiende sneller. Edwina Tops-Alexander, de echtgenote van Jan Tops, pakte met Cevo Itot du Chateau de derde plaats.

Beste Nederlander was Harry Smolders, die metRegina Z als negende eindigde. Zij waren de snelste combinatie met maar één springfout. Ludo Philippaerts werd achtste met een strafpunt voor het overschrijden van de tijd.
[Stegen.net]