Marc Houtzager derde in Global Champions Tour Shanghai

Share
  • 30 april 2016 14:17

door: redactie, 30 april 2016 14:17

SHANGHAI | STEGEN.NET
Marc Houtzager is tijdens de Global Champions Tour in Shanghai als derde geëindigd. De ruiter uit Rouveen leverde met Sterrehof’s Calimero (v. Quidam de Revel).

Marc Houtzager werd derde in de Global Champions Tour in Shanghai (archief).

Marc Houtzager werd derde in de Global Champions Tour in Shanghai (archief).

De overwinning in deze 1.60-rubriek was voor Abdullah al Sharbatly. De 33-jarige ruiter uit Saoedi-Arabië verscheen aan de start met Tobalio, de Numero Uno-zoon die successen vierde onder Albert Voorn. Al Sharbatly reed een foutloze ronde in 41.97. Marc Kutscher stuurde Van Gogh, eveneens van Numero Uno, naar de tweede plaats.

Marc Houtzager reed de 9-jarige ruin Sterrehof’s Calimero foutloos rond in een tijd van 43.26 seconden. De derde plaats was altijd nog goed voor een flinke cheque van ruim 72.000 dollar. Christian Ahlmann, die in Shanghai vijfde werd, blijft aan de leiding in het klassement. Komend weekend doet de Global Champions Tour Hamburg aan.