Rolf-Göran Bengtsson wint met Casall in Chantilly

Share
  • 27 juli 2014 11:06

door: redactie, 27 juli 2014 11:06

blokjeCHANTILLY | STEGEN.NET
Rolf-Göran Bengtsson won zaterdag in het Franse Chantilly de Grote prijs in het kader van de Global Champions Tour. De Zweed was voor een enthousiast publiek de beste met Casall ASK.

Rolf-Göran Bengtsson en Casall

Rolf-Göran Bengtsson en Casall vieren hun succes.

Vier combinaties traden aan in de barrage, waarin Bengtsson met een tijd van 30.31 de snelste was. Hij bleef zijn landgenoot Henrik von Eckermann met Cantinero (40.85) duidelijk voor. De derde plaats was voor de Canadees Eric Lamaze en zijn nieuwe aanwinst Fine Lady. Er kwamen geen Nederlandse combinaties aan de start.

In het klassement van de Longines Global Champions Tour blijft Edwina Tops-Alexander aan de leiding met 201 punten, maar haar voorsprong is wel kleiner geworden. Rolf-Göran Bengtsson staat nu tweede met 194 punten. Bengtsson bereidt Casall nu voor op de wereldruiterspelen in Normandië. Valkenswaard is van 1 tot en met 3 augustus de volgende wedstrijd in deze competitie.