McLain Ward winnaar Global Champions Tour Antwerpen

Share
  • 27 april 2014 14:04

door: redactie, 27 april 2014 14:04

blokjeANTWERPEN | STEGEN.NET
De Amerikaan McLain Ward heeft zaterdag de eerste wedstrijd in het kader van de Global Champions Tour editie 2014 gewonnen. Ward was in Antwerpen, dat voor het eerst onderdeel is van de reeks, de beste met Rothchild.

McLain Ward won met Rothchild de Global Champions Tour in Antwerpen. ©GCT/Stefano Grasso

McLain Ward won met Rothchild de Global Champions Tour in Antwerpen.
©GCT/Stefano Grasso

McLain Ward reed een foutloze barrage in 37,12 en hield daarmee Rolf-Göran Bengtsson op Casall achter zich. De grote verassing was evenwel de derde plaats voor Constant van Passschen, die met Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle een geweldige prestatie leverde. De 20-jarige ruiter is de zoon van ex-olympiër Stanny van Paesschen.

Beste Nederlander was Marc Houtzager. De ruiter uit Rouveen eindigde op de tiende plaats. Hij kreeg met Sterrehof’s Uppity een foutje in de tweede omloop en miste daardoor de barrage.