Home » Jeugdruiters aan de bak bij Jumping De Achterhoek
springen

Jeugdruiters aan de bak bij Jumping De Achterhoek

blokjeVRAGENDER | STEGEN.NET
Het Paardensport Lichtenvoorde staat de komende dagen in het teken van Jumping De Achterhoek. Tot en met zondag is er ruim baan voor de jeugd, met zaterdagavond de Grote Prijs voor Young Riders en zondag die voor de Junioren.

Het eerste weekend van Jumping De Achterhoek staat in het teken van de jeugd.
Het eerste weekend van Jumping De Achterhoek staat in het teken van de jeugd.
DIGISHOTS / JUMPING DE ACHTERHOEK

De accommodatie in Vragender verwelkomt 150 paarden en 120 pony’s. De deelname komt uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland, maar ook uit Ierland, Noorwegen, Zweden, Estland en Zwitserland. Op donderdag komen alleen junioren en young riders aan de start, vanaf vrijdag ook de ponyruiters en deelnemers aan de Children rubrieken.

Als vrijdagavond rond 22.00 uur de laatste prijsuitreiking is geweest komen de springruiters Boy Adrian van Gelderen en Eric van der Vleuten jr. nog een keer in actie, maar dan als DJ achter de draaitafel. Elke vrijdag- en zaterdagavond is een feestavond op Jumping de Achterhoek, waarbij zanger Thomas Berge op zaterdag 6 december optreedt.

Behalve internationale springsport is er komende zaterdagmiddag de netwerkbijeenkomst ‘Meer! in de Achterhoek’ met sprekers Jan Markink (gedeputeerde) en Ronnie Degen (organisator Zwarte Cross) en de Sinterklaas kindermiddag. De toegang tot Jumping de Achterhoek is elke dag gratis. Van 4 tot en met 7 december is het tweede weekend van Jumping De Achterhoek.

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net