archief
contact
+31 6 53239630

Jumping De Achterhoek: Ruime voorsprong voor Mitchel Sonneveld

VRAGENDER – Mitchel Sonneveld en Cekakina schreven vrijdagochtend de Outdoor Gelderland Prijs op naam tijdens Jumping De Achterhoek in Vragender. In deze 1.35-rubriek werd Sander Geerink tweede met Zalentijn.
Jumping De Achterhoek in Vragender.
Jumping De Achterhoek in Vragender.

Mitchel Sonneveld en Cekakina schreven vrijdagochtend de Outdoor Gelderland Prijs op naam tijdens Jumping De Achterhoek in Vragender.

Jumping De Achterhoek in Vragender.
Jumping De Achterhoek in Vragender.

Deze combinatie voltooide in een snelle tijd van 50.42 seconden de rubriek over 1.35m direct op tijd, waarmee ze ruim drie seconden voorbleven op Sander Geerink en de KWPN gefokte Zalentijn (v. Rash R), die goed waren voor een eindtijd van 53.45 seconden.

Markus Brinkmann en Pikeur Caressini (v. Caretino) volgden op de derde plaats, voor Martine Roosendaal en Usshy (KWPN, v. Concorde). Mark Martens en Amorka (v. Canezaro) eisten de vijfde plaats op. Rianne Nalis en Cendy VDP (KWPN, v. Triomphe de Muze) vinden we terug op acht, gevolgd door Marc Houtzager en de Quidam de Revel-zoon Calimero op tien.

Klik hier voor de complete uitslag.

Dit is een extern bericht uit de rss-feed, lees het hele artikel bij : Hoefslag

Total
12
Shares
0 deel
0 deel
12 deel
0 Tweet
0 deel