archief
contact
+31 6 53239630

Renate Beuving en Berona op dreef in ZZ-klasse Indoor Wierden

WIERDEN – Renate Beuving kwam vrijdag sterk voor de dag in de twee ZZ-rubrieken bij Indoor Wierden. De amazone uit Odoorn werd met Berona zevende en 14e. Eric ten Cate en Suus Kuyten waren de winnaars.
Renate Beuving met Berona

blokjeWIERDEN | STEGEN.NET
Renate Beuving kwam vrijdag sterk voor de dag in de twee ZZ-rubrieken bij Indoor Wierden. De amazone uit Odoorn werd met Berona zevende en 14e. Eric ten Cate en Suus Kuyten waren de winnaars.

Renate Beuving met Berona
Renate Beuving met Berona (archief)
STEGEN.NET

In het ZZ-klassiek kwamen 47 combinaties aan de start. Daarvan keerden er 14 terug voor de barrage, waarin Suus Kuyten met Dakota du Buisson veruit de snelste was. Marlies Hoorn werd met Buenos Dias knap tweede en Nynke de Vries greep met Brego R’n B de derde plaats. Renate Beuving mocht met Berona als zevende opstellen, een klassering waarmee de Drentse amazone dik tevreden was.

In het progressief sleepte Beuving de volle mep aan punten binnen. ,,Maar we waren eigenlijk niet snel genoeg.” Ze werd in dit treffen 14e. Eric ten Cate wiste de zege op met Vera Lyn, gevolgd door Fred van Straaten met Zereusa S en Gerben Morsink met Coursy.

Total
10
Shares
gerelateerde berichten
Total
10
Share