Renate Beuving knalt met Berona tijdens Jumping Amsterdam

Renate Beuving knalt met Berona tijdens Jumping Amsterdam

28 januari 2016 23:38 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

AMSTERDAM | STEGEN.NET
Renate Beuving behaalde donderdag tijdens Jumping Amsterdam een prachtig succes. De amazone uit Odoorn schreef met Berona de 1.40-rubriek op haar naam.

Jumping Amsterdam. Renate Beuving met Berona

Renate Beuving met Berona (archief).
STEVEN STEGEN

In dit twee fasen parcours was Beuving een fractie sneller dan Rabo Talententeamlid Nienke van Roekel uit Ede met Copain Z. Het verschil bedroeg slechts vier honderdste van een seconde. Ook de derde plaats ging naar een Noordelijke amazone: Marianne Boerema uit Oostwold met Wakey-Wakey.

Geweldig
Voor Renate Beuving was het de allereerste keer dat ze aan start kwam op Jumping Amsterdam. ,,Ik vond het geweldig om hier te rijden. Het was een super sfeer om voor volle publiekstribunes te rijden. Bij andere grotere concoursen waar ik eerder ben gestart, rijd ik meestal voor bijna lege tribunes.”