Aniek Diks wint paardentrailer in superfinale Indoor Groningen

  • 8 januari 2015 10:48
door: redactie, 8 januari 2015 10:48

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

Aniek Diks won woensdag bij Indoor Groningen de superfinale voor landelijke combinaties. Dat leverde de Brabantse amazone een splinternieuwe paardentrailer op.
Indoor Groningen. Aniek Diks en Dazard rijden hun ereronde rond de net gewonnen trailer.

Aniek Diks en Dazard rijden hun ereronde rond de net gewonnen trailer.
REINOLD LOWES

Deze finale stond open voor de beste deelnemers uit de verschillende parcoursen, van de klasse B tot en met de ZZ. In deze nieuwe finale verschenen 20 combinaties aan de start, waarvan er 12 voor de barrage terugkeerden.

De snelste rit kwam op naam van Marit Hoekstra, maar ze maakte met Minardi wel een fout en kwam daardoor op de zesde plaats terecht. Aniek Diks bleek uiteindelijk de beste. De amazone uit Vorstenbosch verdiende met haar paard Dazard daarmee een paardentrailer. Diks won al vaker een paardentrailer in het Noorden, zo wist ze er ook eentje in de wacht te slepen tijdens Indoor Winschoten, eind 2013.