Amerikaans ‘knuffelveulen’ steelt de harten van miljoenen mensen

Share
  • 22 april 2015 10:21

door: redactie, 22 april 2015 10:21

blokjeOCALA | STEGEN.NET

Sunny Bayne en het knuffelende veulen.

Sunny Bayne en het knuffelende veulen.
YOUTUBE

De Amerikaanse Sunny Bayne zette vrijdag een ontroerend filmpje op haar Facebookpagina. Daarop is te zien hoe een veulen op haar komt liggen en zich laat knuffelen. Het filmpje is inmiddels een grote hit.

Het stukje video van een minuut is al meer dan 10 miljoen keer bekeken en is door meer dan 280.000 mensen gedeeld.

Beste dag
,,Het was de beste dag in mijn leven”, zegt Sunny Bayne over de knuffelsessie. ,,Dit merrieveulen heeft de harten van veel mensen doen smelten.” Hoe lief het er ook uitziet, het lijkt wel een kwestie van ‘don’t try this at home’.