Maureen Bonder met Velcaro naar winst in Lanaken

Maureen Bonder met Velcaro naar winst in Lanaken

11 april 2015 11:47 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

blokjeLANAKEN | STEGEN.NET
Maureen Bonder was vrijdag een gelukkige amazone. Ze kwam bij de Z-tour in Lanaken voor het eerst weer aan de start met Velcaro (Elcaro x Tangelo) en dat leidde gelijk tot de overwinning in het 1.25 direct op tijd.

CH De Wolden Maureen Bonder

Maureen Bonder met Velcaro (archief).
ARCHIEF ROOS MEERTENS

Bonder: ,,Velcaro is weer helemaal terug. Hij heeft even vakantie gehad en wint nu direct.” De Drentse combinatie rondde het parcours foutloos af in 31.62 seconden. Daarmee was Bonder met Velcaro duidelijk sneller dan de Brit Reece Oliver met Pandora (32.37 sec).

De hoofdrubriek van vrijdag werd in Lanaken gewonnen door Geoff Luckett met Constant II. Sabrina van Rijswijk eindigde als tweede met Zomodo P.

Uitslagen vind je hier.

Deel dit bericht