archief
contact
+31 6 53239630

Bertram Allen pakt met Quiet Easy zege in Madrid

MADRID – Bertram Allen pakte vrijdagavond de overwinning in de 1.50-rubriek direct op tijd bij het CSI5* in Madrid. De in Duitsland gesitueerde jonge Ier was de beste met Quiet Easy. Maikel van der Vleuten was op plaats 19 de beste Nederlander.
Bertram Allen wom met Quiet Easy vrijdagavond het 1.50 op tijd.
Bertram Allen wom met Quiet Easy vrijdagavond het 1.50 op tijd. LGCT | STEFANO GRASSO

blokjeMADRID | STEGEN.NET
Bertram Allen pakte vrijdagavond de overwinning in de 1.50-rubriek direct op tijd bij het CSI5* in Madrid. De in Duitsland gesitueerde jonge Ier was de beste met Quiet Easy.

Bertram Allen wom met Quiet Easy vrijdagavond het 1.50 op tijd.
Bertram Allen wom met Quiet Easy vrijdagavond het 1.50 op tijd.
LGCT | STEFANO GRASSO

Allen rondde het parcours foutloos af in 68.83 seconden en verdiende met zijn zege ruim 8.000 euro. Pius Schwizer eindigde op royale afstand als tweede. Hij kwam met Newton du Haut Bois tot een tijd van 71.92. Ludger Beerbaum mocht als derde opstellen met Chiara.

Maikel van der Vleuten maakte met VDL Groep Quatro een springfout en kwam daarmee op plaats 19 terecht. Eerder op de dag werd Gerco Schröder 15e in het 1.45 met Glock’s Lausejunge. Ben Maher won deze proef met Contigo.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel