archief
contact
+31 6 53239630

Bertram Allen en Romanov suc­ces­vol in Grote Prijs Dortmund

DORTMUND — Bertram Allen wist zon­dag de Grote Prijs van het CSI Dortmund te win­nen. De 19-jarige Ierse rui­ter pakte de over­win­ning met zijn paard Romanov. Dat leverde hem een nieuwe auto op. De Nederlanders kwa­men er niet aan te pas. 
Bertram Allen met Romanov

blokjeDORTMUND | STEGEN.NET | DPA
Bertram Allen wist zon­dag de Grote Prijs van het CSI Dortmund te win­nen. De 19-jarige Ierse rui­ter pakte de over­win­ning met zijn paard Romanov. Dat leverde hem een nieuwe auto op.

Bertram Allen met Romanov
Bertram Allen met Romanov (archief)

Zeven com­bi­na­ties stre­den in de bar­rage om de zege. Bertram Allen, woon­ach­tig in het Duitse Hünxe, was daarin de snel­ste. De leer­ling van Marcus Ehning reed met de 17-jarige Romanov (v. Heartbreaker) een fout­loze ronde in 33,73 seconden.

De tweede en derde plaats ble­ven in Duitsland. Mario Stevens werd met Brooklyn tweede (0–34,39) en Jörg Opperman ein­digde ver­ras­send als derde met Che Guevara.

Bruggink beste Nederlander
Gert-Jan Bruggink uit De Lutte was de beste Nederlander in het hoofd­num­mer in Dortmund. Hij werd met Vampire tiende, met een foutje in het basis­par­cours. Bart Bles volgde op de elfde plaats met Wolisco. Jeroen Dubbeldam werd 15e met BMC Quality Time TN en viel daar­mee bui­ten de prijzen.

gerelateerde berichten
Total
2
Share