archief
contact
+31 6 53239630

Inbrekers slaan hun slag in woning Anky van Grunsven

ERP – Inbrekers hebben donderdag hun slag geslagen bij Anky van Grunsven, zo meldt Omroep Brabant. De woning is daarbij compleet overhoop gehaald. De daders hebben sieraden buitgemaakt. ,,Dit is niet normaal”, reageert de Erpse. ,,We waren nogal in shock.”
Anky van Grunsven
Anky van Grunsven is beroofd van al haar sieraden. NOS.NL

ERP | STEGEN.NET | OMROEP BRABANT
Inbrekers hebben donderdag hun slag geslagen bij Anky van Grunsven, zo meldt Omroep Brabant. De woning is daarbij compleet overhoop gehaald. De daders hebben sieraden buitgemaakt.

Anky van Grunsven
Anky van Grunsven is beroofd van al haar sieraden.
NOS.NL

Van Grunsven vertelt tegen de omroep dat de gebeurtenis een behoorlijke impact heeft. ,,Er waren gewoon mensen aan het werk op het terrein, dus dat is het schrikwekkende.”

Vermoedelijk braken de twee daders in tussen tien uur ‘s ochtends en één uur ‘s middags. Ze sloegen de ramen kapot en wisten op die manier het huis in te komen. Op de bovenverdieping haalden ze kostbare spullen van Van Grunsven weg. ,,Dit is niet normaal”, reageert de Erpse. ,,We waren nogal in shock.”

Zwarte Audi
De Nederlandssprekende daders, een kale man van rond de vijftig en een twintiger met donker haar, sloegen op de vlucht in een zwarte Audi met op de bovenkant een zwarte rails. Getuigen zagen de wagen wegrijden, maar konden het kenteken niet zien. Van Grunsven hoopt dat mensen die iets gezien hebben van de inbraak, zich melden bij de politie.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel