archief
contact
+31 6 53239630

Anky start toch niet op Indoor Brabant

Anky van Grunsven.

DEN BOSCH
Anky van Grunsven heeft zich donderdag in een min of meer officiele verklaring verontschuldigd voor de “misverstanden en verwikkelingen” die ontstonden over haar eventuele deelname aan Indoor Brabant deze week, zo meldt het ANP. Donderdag werd definitief duidelijk dat ze niet deelneemt.

Anky van Grunsven.

Aanvankelijk circuleerde het bericht dat de drievoudig olympische kampioene -en Brabantse- wel zou starten. ,,Dit is ontstaan door verkeerde aannames en interpretaties van verklaringen van onze kant”, zegt Van Grunsven. ,,Het spijt me dat ik niet kan deelnemen aan deze mooiste Nederlandse internationale wedstrijd.”

Eerder zeiden de organisatie en de KNHS dat ze er zou zijn. ,,Volgend jaar ben ik er met goede moed wel”, aldus Van Grunsven.

Adelinde

Voor Adelinde Cornelissen is Indoor Brabant met een domper begonnen. Haar paard Jerich Parzival kwam niet door de veterinaire keuring. Parzival zou zich kort daarvoor hebben verstapt. Later donderdag leek hij weer prima in orde. Op vrijdag is er een herkeuring en wordt duidelijk of de titelverdedigster toch kan deelnemen aan de finale van de wereldbeker.
[Stegen.net | GPD]

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel
1 comment

Comments are closed.