Zigeuner DVB knapt langzaam op na operatie wegens koliek

Zigeuner DVB knapt langzaam op na operatie wegens koliek

16 mei 2015 19:05 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

UTRECHT | STEGEN.NET
Het gaat de goede kant op met Zigeuner DVB. Het Grand Prix dressuurpaard werd 12 mei met koliek opgenomen in de kliniek in Utrecht. Een operatie en spannende dagen volgden. Via Facebook meldt Marlies van Baalen zaterdag dat Zigeuner DVB de opgaande lijn te pakken heeft.

Zigeuner DVB na de operatie in de kliniek.

Zigeuner DVB na de operatie in de kliniek.
FACEBOOK | MARLIES VAN BAALEN

Van Baalen: ,,Hij gaat iedere dag vooruit en mag nu wat stappen en eten. Het herstel van Zigeuner zal nog maanden duren, maar we bekijken het van dag tot dag.”

De elfjarige Zigeuner is op Dressuurstal Van Baalen geboren en door Marlies zelf opgeleid tot het hoogste niveau. Op het KNHS indoorkampioenschap behaalde ze zilver met de bruine, met een score van 75,5% in de finale. Afgelopen weekend deden ze nog mee aan het CDI3* in Roosendaal, waar het duo als vierde eindigde in de kür.