archief
contact
+31 6 53239630

Marlies van Baalen wint met Miciano kür in Roosendaal

ROOSENDAAL – Marlies van Baalen zegevierde zaterdag in de kür op Grand Prix niveau bij de wedstrijd in Roosendaal. Ze behaalde met Miciano de winnende score van 72,775%. De Drentse Marjan Hooge reed sterk bij de junioren.
Marlies van Baalen en Lisanne Zoutendijk vieren hun successen.
Marlies van Baalen en Lisanne Zoutendijk vieren hun successen. ©dressuurstal Van Baalen

blokjeROOSENDAAL | STEGEN.NET
Marlies van Baalen zegevierde zaterdag in de kür op Grand Prix niveau bij de wedstrijd in Roosendaal. Ze behaalde met Miciano de winnende score van 72,775%.

Marlies van Baalen en Lisanne Zoutendijk vieren hun successen.
Marlies van Baalen en Lisanne Zoutendijk vieren hun successen.
©dressuurstal Van Baalen

Van Baalen liep met dit resultaat ruim een procent uit op de concurrentie. De tweede prijs was voor de Deense ruiter Anders Dahl met Wie-Atlantico de Ymas (71,450%). De Duitse Marion Engelen eindigde met Diego als derde. De overwinning in de Grand Prix onder 25 was voor Dinja van Liere met Hexagon`s Roumanda.

Eerder op de dag pakte Patrick van der Meer de overwinning in de Grand Prix Special. Met Zippo werd hij beloond met een mooie 70,647%. Daarmee hield hij Ona Dewaegenaere met Dabanos D’o4 op de tweede plaats. Bij de Young Riders pakte Stephanie Kooyman met Winston de eerste plaats.

Bij de junioren behaalde Marjan Hooge een mooi succes. De Drentse amazone won met een ruime voorsprong met Fulltime (71,306%) en pakte met Jive een gedeelde vierde plaats. Lisanne Zoutendijk won met Champ of Class bij de pony’s.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel