Marjan Hooge en Fulltime winnen laatste selectie DCIG

Share
  • 7 december 2013 11:25

door: redactie, 7 december 2013 11:25

blokjeONSTWEDDE | STEGEN.NET
Marjan Hooge eiste vrijdagavond de overwinning op in de Z2 tijdens de derde en laatste selectie van de DCIG, de competitie voor Indoor Groningen, voorheen Indoor Veendam.

Marjan Hooge met Fulltime

Marjan Hooge met Fulltime (archief)
©Steven Stegen

Deze derde wedstrijd, in de fraaie accommodatie van De Driesporen in Onstwedde, trok weer een mooi deelnemersveld. Na de eerdere wedstrijden in Nieuwe Pekela en Beilen waren de kaarten al flink geschud en was al duidelijk wie de hoofdrolspelers in deze selectie zijn: Marjan Hooge en Marloes Oosterhof.

Ook in Onstwedde bepaalden deze amazones het beeld. Marjan Hooge stelde Fulltime opnieuw vakkundig voor en eiste de overwinning op. De amazone uit Ees behaalde een score van 230 punten. ,,Hij liep heel fijn”, aldus Hooge, die ook aan de start kwam met Jive. ,,Die gaat voor mijn gevoel steeds beter, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering.” Hooge scoore met Jive 204 punten. Marloes Oosterhof pakte in Onstwedde de tweede plaats met Asimone B (v. Rousseau). De amazone uit Zuidbroek kwam ook met Alonso in actie en behaalde daarmee de vierde plaats met 214 punten.

Op 22 december is de finale van de DCIG tijdens Indoor Groningen in Zuidbroek.