Adelinde Cornelissen en Parzival tweede bij rentree in Stockholm

  • 28 november 2015 15:41
door: redactie, 28 november 2015 15:41

STOCKHOLM | STEGEN.NET

Hans Peter Minderhoud won zaterdag tijdens de Sweden International Horseshow met Glock’s Flirt de Grand Prix. De comeback van Jerich Parzival N.O.P. met Adelinde Cornelissen was goed voor de tweede plaats.
Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival N.O.P.

Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival N.O.P. (archieffoto).

Minderhoud kwam met Glock’s Flirt tot een score van 77% en stond als laatste starter in de rubriek bij drie van de vijf juryleden bovenaan. Cornelissen en Parzival werden beloond met 76,720%. De derde plaats was voor Patrick Kittel met Watermill Scandic (76,180%).

Rotsvast vertrouwen
Voor Adelinde en Parzival was het CHIO in Rotterdam afgelopen juni het laatste publieke optreden en er werd dus met grote belangstelling uitgekeken naar de rentree van de 18-jarige vos. Cornelissen heeft altijd gezegd dat ze een rotsvast vertrouwen heeft dat haar oogappel op zijn oude niveau zou terugkeren.