Rentree voor Parzival en Adelinde Cornelissen in Stockholm

  • 18 november 2015 08:39
door: redactie, 18 november 2015 08:39

NIJKERK | STEGEN.NET

Na een maandenlange pauze maakt Jerich Parzival N.O.P. eind deze maand met Adelinde Cornelissen zijn rentree. De combinatie komt in actie tijdens de wereldbeker in Stockholm op 27 en 28 november, zo meldt Tidningenridsport.
Adelinde en Parzical tijdens de prijsuitreiking.

Adelinde en Parzical vorig jaar in Lyon (archief).

Cornelissen zei een tijdje geleden al dat ze er alle vertrouwen in heeft dat Parzival zal terugkeren in de sport. Dat ze voor de Zweedse wedstrijd kiest ligt voor de hand. ,,Het zal spannend worden om in het nieuwe stadion te rijden, maar ik heb hele goede herinneringen aan mijn ritten in Zweden”, zo stelt ze in een persbericht van de organisatie.

In totaal hebben zich 21 combinaties gemeld voor de wedstrijd tijdens de Sweden International Horse Show. Zij komen in actie tijdens de Grand Prix. De beste 15 mogen door naar de kür op zondag, waarin de punten voor de wereldbeker te verdienen vallen. Naast Cornelissen hebben ook Hans Peter Minderhoud (Glock’s Flirt) en Thamar Zweistra (Hexagon Banderas) zich aangemeld.