archief
contact
+31 6 53239630

Rentree voor Parzival en Adelinde Cornelissen in Stockholm

NIJKERK — Na een maan­den­lange pauze maakt Jerich Parzival N.O.P. eind deze maand met Adelinde Cornelissen zijn ren­tree. De com­bi­na­tie komt in actie tij­dens de wereld­be­ker in Stockholm op 27 en 28 novem­ber, zo meldt Tidningenridsport. 
Adelinde en Parzical tijdens de prijsuitreiking.

NIJKERK | STEGEN.NET

Na een maan­den­lange pauze maakt Jerich Parzival N.O.P. eind deze maand met Adelinde Cornelissen zijn ren­tree. De com­bi­na­tie komt in actie tij­dens de wereld­be­ker in Stockholm op 27 en 28 novem­ber, zo meldt Tidningenridsport.
Adelinde en Parzical tijdens de prijsuitreiking.
Adelinde en Parzical vorig jaar in Lyon (archief).

Cornelissen zei een tijdje gele­den al dat ze er alle ver­trou­wen in heeft dat Parzival zal terug­ke­ren in de sport. Dat ze voor de Zweedse wed­strijd kiest ligt voor de hand. „Het zal span­nend wor­den om in het nieuwe sta­dion te rij­den, maar ik heb hele goede her­in­ne­rin­gen aan mijn rit­ten in Zweden”, zo stelt ze in een pers­be­richt van de organisatie.

In totaal heb­ben zich 21 com­bi­na­ties gemeld voor de wed­strijd tij­dens de Sweden International Horse Show. Zij komen in actie tij­dens de Grand Prix. De beste 15 mogen door naar de kür op zon­dag, waarin de pun­ten voor de wereld­be­ker te ver­die­nen val­len. Naast Cornelissen heb­ben ook Hans Peter Minderhoud (Glock’s Flirt) en Thamar Zweistra (Hexagon Banderas) zich aangemeld.

gerelateerde berichten
Total
1
Share