Anne Bakker doet goede zaken in L-klasse bij Indoor Groningen

Anne Bakker doet goede zaken in L-klasse bij Indoor Groningen

22 december 2015 10:49 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

Tijdens de eerste springdag van Indoor Groningen deed Anne Bakker goede zaken. De amazone uit Tollebeek won maandag twee L-rubrieken.
Anne Bakker won met F.Umovia-V het klassiek parcours L groep 3. foto: Mariol Middel

Anne Bakker won met F.Umovia-V het klassiek parcours L groep 3.
INDOOR GRONINGEN | MARIOL MIDDEL

De klasse L is traditioneel erg in trek bij Indoor Groningen. Dit jaar zeker, want in de finale is dinsdagavond een nieuwe paardentrailer te winnen. Maandag stonden drie groepen L op het programma, met dubbele parcoursen.

Anne Bakker wist dus twee van die rubrieken op haar naam te schrijven. De amazone van Stal Bakker-Frederiks won als eerste met F.Umovia-V het klassieke parcours groep 3. Ze was daarin in de barrage een fractie sneller dan Maureen Bonder met Exlusive Lady Rv. Later op de dag won Bakker ook het twee fasen groep2, nu met Felicitage. Renate Beuving had nu het nakijken met Fikarlos B.

En dat is 2! Weer gewonnen!

Posted by Henk Frederiks on maandag 21 december 2015

Regionaal talent
Ook het regionale talent wist zich in de schijnwerpers te rijden in de Eurohal. In het klassiek van groep 1 eiste Sharon Glazenburg de zege op. De amazone van LR Veendam klopte met Wubana Sofia Pintus en Nettan Gunnarsson, beiden aangesloten bij LR Oldambt.

Melissa Postma van LR ZEO won met Sensation het laatste L-parcours. foto: Mariol Middel

Melissa Postma van LR ZEO won met Sensation het laatste L-parcours.
INDOOR GRONINGEN | MARIOL MIDDEL

In groep twee ging de hoogste eer naar Savanna van den Hof met Anemone’s Celebrity, gevolgd door Susanne Vegter van LR Niop. Verder zorgde Dennis Meijer voor een mooi succes. De ruiter van LR Veendam won in groep 1 het twee fasen met Van Gogh. Melissa Postma van ZEO won met Sensation het laatste L-parcours van de dag.

Deel dit bericht