Indoor Groningen compleet volgeboekt, honderden deelnemers op wachtlijst

Indoor Groningen compleet volgeboekt, honderden deelnemers op wachtlijst

4 december 2015 15:42 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

Dat Indoor Groningen een populair evenement is blijkt ook nu weer. De 54e editie is al helemaal volgeboekt, zo meldt de organisatie. Voor de 1100 startplaatsen zijn al 1750 aanmeldingen binnen.
De piste van Indoor Groningen in Zuidbroek. foto: Steven Stegen

De piste van Indoor Groningen in Zuidbroek.
FOTO: STEVEN STEGEN

De inschrijving overschrijdt de verwachtingen van de organisatie. ,,Wij waren als bestuur verrast door de enorme hoeveelheid inschrijvingen. Het is geweldig om te zien dat ook dit jaar weer het concours met zoveel enthousiasme wordt ontvangen. Dankzij de trouwe sponsoren en de steun van gemeenten en de provincie Groningen is het ons gelukt een gevarieerd en sportief programma neer te zetten. Het concours is financieel gezond en blijft groeien”, aldus voorzitter Aaldert de Vrieze.

Omdat er ‘maar’ 1100 startplekken zijn wordt de rest van de aangemelde deelnemers op een wachtlijst gezet. En dan te bedenken dat het aantal starts voor het internationale deel al met 280 plaatsen is uitgebreid.

Indoor Groningen start in de Eurohal van Van der Valk op 20 december en duurt, met onderbrekingen, tot en met 9 januari 2016.