archief
contact
+31 6 53239630

‘Nieuw’ Indoor Groningen biedt breed pallet aan paardensport

ZUIDBROEK – Een nieuwe naam, maar met een vertrouwd en breed opgezet programma. Dat is in een notendop het ‘nieuwe’ internationale indoor concours-hippique Groningen, voorheen Indoor Veendam.

introZUIDBROEK | Stegen.net
Er wordt hard gewerkt aan de organisatie van het jaarlijkse concours hippique in Zuidbroek. Het evenement voert dit jaar voor het eerst de nieuwe naam, Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen. Op 20 december begint de 52e editie van voorheen Indoor Veendam.

De naam mag dan veranderen, de opzet van het evenement blijft hetzelfde: een breed pallet aan paardensport, met springen, dressuur, paarden, pony’s, shows en de KNHS/KWPN GMB hengstencompetitie.

Indoor Veendam nieuwe naam
Een prijsuitreiking tijdens Indoor Veendam, dat een nieuwe naam krijgt.

Volgens voorzitter Aaldert de Vrieze speelde het idee om de naam te veranderen al jaren. ,,De belangrijkste redenen voor de naamsverandering zijn de mogelijkheden voor groei in de toekomst, profilering en promotie van de provincie Groningen en het vergroten van de naamsbekendheid. Dit is het moment om het ook echt te doen. Om te overleven moeten we blijven groeien.”

Het is onduidelijk of die groei moet zitten in het aantal deelnemers en/of een verdere uitbreiding van het programma. Indoor Groningen is nu al één van de evenementen met het grootste aantal wedstrijddagen.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share