archief
contact
+31 6 53239630

Emmelie Scholtens trots op sterk debuut met Apache in wereldbeker

AMSTERDAM — Emmelie Scholtens maakte vrij­dag een suc­ces­vol debuut in het cir­cuit van de wereld­be­ker. Haar optre­den met de hengst Apache was tij­dens Jumping Amsterdam goed voor ruim 71 pro­cent en de elfde plaats. 
Emmelie Scholtens met Apache (archieffoto).

AMSTERDAM | STEGEN.NET
Emmelie Scholtens maakte vrij­dag een suc­ces­vol debuut in het cir­cuit van de wereld­be­ker. Haar optre­den met de hengst Apache (UB 40 x Krack C) was tij­dens Jumping Amsterdam goed voor ruim 71 pro­cent en de elfde plaats.

Emmelie Scholtens met Apache (archieffoto).
Emmelie Scholtens met Apache (archief­foto).

Dat mag zon­der meer als een goed resul­taat wor­den bestem­peld, want in de RAI kwam een sterk deel­ne­mers­veld in actie en wer­den hoge sco­res behaald.

Scholtens zegt op Facebook dat ze “trots” is op de gele­verde pres­ta­tie. Ze maakte pre­cies een jaar gele­den haar debuut met Apache in de Grand Prix. Dat was tij­dens een Subtop wed­strijd in Vorden. Tijdens Outdoor Gelderland kwam het duo voor het eerst tij­dens een inter­na­ti­o­nale wed­strijd op Grand Prix niveau in actie.

gerelateerde berichten
Total
8
Share