archief
contact
+31 6 53239630
Emmelie Scholtens met Apache (archieffoto).

Emmelie Scholtens trots op sterk debuut met Apache in wereldbeker

AMSTERDAM | STEGEN.NET
Emmelie Scholtens maakte vrijdag een succesvol debuut in het circuit van de wereldbeker. Haar optreden met de hengst Apache (UB 40 x Krack C) was tijdens Jumping Amsterdam goed voor ruim 71 procent en de elfde plaats.

Emmelie Scholtens met Apache (archieffoto).
Emmelie Scholtens met Apache (archieffoto).

Dat mag zonder meer als een goed resultaat worden bestempeld, want in de RAI kwam een sterk deelnemersveld in actie en werden hoge scores behaald.

Scholtens zegt op Facebook dat ze “trots” is op de geleverde prestatie. Ze maakte precies een jaar geleden haar debuut met Apache in de Grand Prix. Dat was tijdens een Subtop wedstrijd in Vorden. Tijdens Outdoor Gelderland kwam het duo voor het eerst tijdens een internationale wedstrijd op Grand Prix niveau in actie.

Total
8
Shares
0 deel
0 deel
8 deel
0 Tweet
0 deel