archief
contact
+31 6 53239630

CHIO Rotterdam: for­mi­da­bele zege Emmelie Scholtens en Apache

ROTTERDAM — Emmelie Scholtens behaalde vrij­dag bij het CHIO Rotterdam een sen­sa­ti­o­nele zege in de Grand Prix. De 32-jarige ama­zone wist met de hengst Apache nie­mand min­der dan Edward Gal te kloppen. 
Emmelie Scholtens met Apache (archieffoto).

Rotterdam | STEGEN.NET

Emmelie Scholtens behaalde vrij­dag bij het CHIO Rotterdam een sen­sa­ti­o­nele zege in de Grand Prix. De 32-jarige ama­zone wist met haar hengst Apache nie­mand min­der dan Edward Gal te kloppen.

Het optre­den van Scholtens en Apache (v. UB 40) werd beloond met 75,88%. Het duo stond bij twee van de vijf jury­le­den aan kop. Edward Gal behaalde met zijn nieuwe troef Glock’s Zonik 75,44%. De Amerikaanse Adrienne Lyle werd ver­ras­send derde met Salvino.

Voor bonds­coach Rien van der Schaft is er weer een stukje van de puz­zel gelegd met het oog op het EK later deze zomer in Gothenburg. In Zweden zit­ten dezelfde jury­le­den als in het Interchem sta­dion in Rotterdam.

gerelateerde berichten
Total
34
Share