archief
contact
+31 6 53239630

Zege Maureen Bonder bij Indoor Groningen: ‘Good old Velcaro is back’

ZUIDBROEK – Maureen Bonder maakte bij Indoor Groningen een geslaagde rentree met Velcaro. De ruin (Elcaro x Tangelo xx) was maanden uit de roulatie vanwege een blessure, maar sprong in Zuidbroek naar de prachtige overwinning in het 1.30.
Maureen Bonder en Velcaro, die als vanouds sprong. (archieffoto)

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

Maureen Bonder maakte donderdag bij Indoor Groningen een geslaagde rentree met Velcaro. De 14-jarige ruin (Elcaro x Tangelo xx) was maanden uit de roulatie vanwege een blessure, maar sprong in Zuidbroek naar de prachtige overwinning in het 1.30.
Maureen Bonder en Velcaro, die als vanouds sprong. (archieffoto)
Maureen Bonder en Velcaro, die als vanouds sprong. (archieffoto)
ARCHIEF ROOS MEERTENS

In de Eurohal werden donderdag vier internationale rubrieken verreden. De eerste van de dag was het sterk bezette 1.30 direct op tijd. Maureen Bonder had alle tijd om rustig te kijken wat de concurrentie deed met het parcours en ze trok vervolgens haar eigen plan. Velcaro werkte uitstekend mee en zo wist de combinatie de winnende tijd van 54.99 seconden neer te zetten. ,,Good old Velcaro is back!”, aldus Bonder.

Ook de tweede plaats ging naar een Drentse amazone. Chantal Regter reed met Bengel een prima rondje. Ze deed dat in een tijd van 55.47. Sanne Thijssen werd met Bomea derde.

Duitse zege
Het 1.35 met barrage werd gewonnen door de Duitser Hartwig Rohde met Havinga’s Balando. Een mooie tweede plaats was weggelegd voor Marianne Boerema met Cassablanca en Nicole Botma werd vierde met Dollards Abu Dhabi Cjs. Suzanne Tepper deed het met een vijfde plaats met Daylight VDL ook prima.

Het ‘s avonds verreden eerste 1.40 parcours kwam op naam van Jasper Kools. Hij bouwde in de barrage een indrukwekkende voorsprong op met Chatto 4. Remco Been had met Vdl Holland vd Bisschop het nakijken. Sanne Thijssen deed het ook in deze rubriek goed. De Limburgse stuurde Barichello naar de derde plaats.

Total
6
Shares
gerelateerde berichten
Total
6
Share