archief
contact
+31 6 53239630
Lennard de Boer won met Durango VDL de Grote Prijs van Paard Hardenberg.

Lennard de Boer de beste in Grote Prijs Paard Hardenberg

HARDENBERG | STEGEN.NET
Lennard de Boer schreef zaterdagavond de Grote Prijs van Hardenberg op zijn naam. De Drents kampioen uit De Wijk was in het hoofdnummer van Paard Hardenberg de beste met de schimmelhengst Durango VDL (v. Zirocco Blue).

Lennard de Boer won met Durango VDL de Grote Prijs van Paard Hardenberg.
Lennard de Boer won met Durango VDL de Grote Prijs van Hardenberg.
STEVEN STEGEN

De Grote Prijs ging over hindernissen van 1.40, met een barrage achteraf. Voor die barrage hadden zich tien combinaties geplaatst. Lennard de Boer zette de snelste tijd neer en bleef opnieuw foutloos.

Routinier Wiljan Laarakkers kwam qua tijd nog het dichtst in de buurt, maar hij maakte met Nerono Z een springfout en zakte daardoor naar de vijfde plaats. Bas van der Aa werd tweede en Steven Veldhuis derde. Wiljan Laarakkers won eerder wel het 1.40 en met Codermie Z de kleine Grote Prijs.

Ook Renate Beuving plaatste zich voor de barrage van de hoofdrubriek. Haar tijd van 41.02 was goed geweest voor de derde plaats, maar een foutje van Berona deed de amazone uit Odoorn terug zakken naar de vijfde plaats. Succes was er ook voor Maureen Bonder. De amazone uit Schoonoord schreef het 1.35 op haar naam met Velcaro. Rink-Jan Dijkstra werd in dit parcours tweede met Sanchez.

Total
3
Shares
0 deel
0 deel
3 deel
0 Tweet
0 deel