Margot Norder pakt overwinning bij Hondsrugse Ruiterdagen

Margot Norder pakt overwinning bij Hondsrugse Ruiterdagen

23 maart 2016 11:45 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

BRONNEGER | STEGEN.NET
Margot Norder is tijdens de Hondsrugse Ruiterdagen winnaar geworden van de Z/ZZ-finale. De amazone uit Stadskanaal hield Renate Beuving op de plaatsen twee en drie.

Margot Norder won met Desteny de finale van de Hondsrugse Ruiterdagen. (archieffoto)

Margot Norder won met Desteny de finale van de Hondsrugse Ruiterdagen. (archieffoto)
FOTO: STEVEN STEGEN

Amazones maakten de dienst uit in de finale van de Hondsrugse Ruiterdagen in manege De Rietweg. Margot Norder eiste na een mooie strijd de overwinning op. Ze zette met Desteny (v. Karandasj) de beste rit neer in de barrage.

Renate Beuving eiste de tweede en de derde plaats op. De amazone uit Odoorn stuurde Don’t forget a Liefhebber (v. Quidam de Revel) naar het rode lint, terwijl ze met Dutchfee (v. Verdi) ook nog de derde plaats wist in te nemen. Drents kampioene Geke Prins werd met Dobry Den vierde.

De M-finale werd gewonnen door Bert-Jan Zuidema uit Linde met Evita (v. Zapatero). Thomas Gangl eindigde met Zelinde als tweede en Renate Beuving eindigde ook hier hoog in het klassement. Ze reed G.Eleven naar de derde plaats.