archief
contact
+31 6 53239630

Margot Norder pakt overwinning bij Hondsrugse Ruiterdagen

BRONNEGER – Margot Norder is tijdens de Hondsrugse Ruiterdagen winnaar geworden van de Z/ZZ-finale. De amazone uit Stadskanaal hield met haar paard Desteny Renate Beuving op de plaatsen twee en drie. Bert-Jan Zuidema won de M-finale.
Margot Norder won met Desteny de finale van de Hondsrugse Ruiterdagen. (archieffoto)

BRONNEGER | STEGEN.NET
Margot Norder is tijdens de Hondsrugse Ruiterdagen winnaar geworden van de Z/ZZ-finale. De amazone uit Stadskanaal hield Renate Beuving op de plaatsen twee en drie.

Margot Norder won met Desteny de finale van de Hondsrugse Ruiterdagen. (archieffoto)
Margot Norder won met Desteny de finale van de Hondsrugse Ruiterdagen. (archieffoto)
FOTO: STEVEN STEGEN

Amazones maakten de dienst uit in de finale van de Hondsrugse Ruiterdagen in manege De Rietweg. Margot Norder eiste na een mooie strijd de overwinning op. Ze zette met Desteny (v. Karandasj) de beste rit neer in de barrage.

Renate Beuving eiste de tweede en de derde plaats op. De amazone uit Odoorn stuurde Don’t forget a Liefhebber (v. Quidam de Revel) naar het rode lint, terwijl ze met Dutchfee (v. Verdi) ook nog de derde plaats wist in te nemen. Drents kampioene Geke Prins werd met Dobry Den vierde.

De M-finale werd gewonnen door Bert-Jan Zuidema uit Linde met Evita (v. Zapatero). Thomas Gangl eindigde met Zelinde als tweede en Renate Beuving eindigde ook hier hoog in het klassement. Ze reed G.Eleven naar de derde plaats.

Total
8
Shares
gerelateerde berichten
Total
8
Share