Margot Norder en Desteny winnen Hondsrugse Ruiterdagen Bronneger

Margot Norder en Desteny winnen Hondsrugse Ruiterdagen Bronneger

7 maart 2017 15:16 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Bronneger | STEGEN.NET

Margot Norder pakte tijdens de Hondsrugse Ruiterdagen in manege De Rietweg in Bronneger de overwinning in de zwaarste klasse. De amazone uit Stadskanaal was in de barrage veruit de snelste met Desteny.
Hondsrugse Ruiterdagen. Margot Norder won met Desteny de Z/ZZ-rubriek bij de Hondsrugse Ruiterdagen in Bronneger (archieffoto).

Margot Norder won met Desteny de Z/ZZ-rubriek bij de Hondsrugse Ruiterdagen in Bronneger (archieffoto).
FOTO: Steven Stegen

Tien combinaties streden in de barrage om de hoogste eer. Margot Norder was daarin veruyit de snelste. Met haar gretige Desteny zette ze in de ZZ een tijd van 34.37 neer.

Rianne Visscher werd met Cudame P tweede. Zij bleef foutloos in 36.17. Bert-Jan Zuidema nam de derde plaats in. Hij had met Dulano 36.69 nodig voor een foutloze barrage. Maureen Bonder pakte de vierde plaats met de veel vermogen tonende Con-Coleur.

Eerder op de dag pakte Tessa Hoeksema de overwinning in de klasse M. Met haar paard Cwantus M was ze bijna zestiende van een seconde sneller dan Saskia Deknatel met First Blue Jan. Rianne Terpstra werd met Gymolga derde. Lysanne Kruizinga was in de L de beste met Fireball ES.