archief
contact
+31 6 53239630

Diana Boer en Diederik van Silfhout overtuigen bij selectie

NIEUWLEUSEN – Bij de tweede selectie voor het NK-dressuur wisten Diana Boer en Diederik van Silfhout indruk te maken. De selectie voor de ZZ-zwaar en lichte Tour was tijdens Hippisch Nieuwleusen.

NIEUWLEUSEN | STEGEN.NET

Bij de tweede selectiewedstrijd voor het NK ZZ-zwaar en lichte Tour tijdens Hippisch Nieuwleusen gooiden Diana Boer en Diederik van Silfhout hoge ogen.

Diana de Boer schreef met haar Hot Fever (v. Hotline) bij de Lichte Tour knap zowel de Inter 1 als de Prix St. George op haar naam met 68,62% en 70,39%. Anouk Noordam volgde haar bij de LT Inter 1 met Zeronica (v. Talos) met 86,03% op de voet. Als derde eindigde Jean van Deventer met zijn Fries Jesse R. (v. Brandus 345) met 65,33%.

In de Prix St. George scoorde Vai Bruntink met Darabel (v. Westpoint) een mooie tweede plaats met 69,87%. Wiep Kwakernaak reed met Aristarchos (v. Uphill) met 68,82% naar een derde plaats. Als vierde eindigde Romy van der Schaft met Be Painted (v. Gribaldi), gevolgd door Robin van Lierop met Cupido (v. Rhodium).

Met haar Pavo’s Ziggi Pop (v. Stedinger) pakte Vai Bruntink ook nog eens de zesde plek in de Prix St. George. De zevende plaats, een ex aequo, was voor Nicole de Leeuw-Vonk met Duvel (v. Florencio) en Robin van Lierop met Denza Lenza (v. Spielberg). Ashley Langevoort wist met Dontruschels (v. Don Primaire) de achtste plek in het klassement te bemachtigen.

Van Silfhout pakt uit in ZZ Zwaar
Diederik van Silfhout won met overtuiging de ZZ-Zwaar. Met Expression (v. Vivaldi) won hij met 74,14% en 71,93% de eerste prijs en met Quantim Vis (v. Quarterback) schreef hij met 71,07% en 70,14% ook de tweede prijs op zijn naam. Mark Van de Donk werd met Christon (v. Sandro Hit) twee keer derde met 66,36% en 68,43%.

De overige prijswinnaars in de eerste proef waren Ellen Wynia met Chakakahn (v. Sir Donnerhall), Gerdien Hilgenberg met Chanel (v. Florencio), Femke Baljon met Discovery (v. Winningmood) en Janneke Punte met Carlos Ramirez (v. Cardenio).

In de tweede proef reed Annemieke Vincourt-Krom met haar Diede Dieni (v. Spielberg) naar een vierde plaats, gevolgd door Ellen Wynia, Gerdien Hilgenberg en Sanne Hazen met Alonso (v. Tuschinski).

Total
28
Shares
gerelateerde berichten
Total
28
Share