Van Silfhout en Cor­nelissen voor­aan bij Subtop Tolbert

Share
  • 4 september 2022 21:51

door: redactie, 4 september 2022 21:51

📌 TOLBERT – De Subtop Dres­suur Meer­daagse van L&R Horse Events trok de afge­lopen dagen weer veel deel­nemers. Op zowel zater­dag als zondag stond de Grand Prix op het pro­gramma. Diederik van Silf­hout en Ade­linde Cor­nelissen waren de winnaars.

Op zaterdag toonde Diederik van Silfhout zijn klasse. Hij won de Grand Prix met Impression en wist als enige boven de 70 procent te scoren. Anouk Noordman deed ook goede zaken. De amazone uit Zuid­wolde werd met haar merrie Zeronica tweede en met haar hengst Atze ein­digde ze op plaats vijf.

In de Intermédiaire I op zater­dag besliste Diana van de Bovenkamp de strijd nipt in haar voor­deel. Met haar paard Badr scoorde ze net een fractie hoger dan Dirk-Jan van der Water met Hokypoky. Een mooie vierde plaats was er voor Linda Kouwen­hoven met Santo’s Innocent Love.

De Grand Prix op zondag kwam op naam van Ade­linde Corne­lissen, die met haar hengst Fleau de Baian (v. Jazz) tot een keurige score van 71,957% kwam. Daar­mee troefde ze Patrick van der Meer af, hij moest met Sephora S maar net zijn meer­dere erken­nen met 71,304%. Diederik van Silfhout werd deze keer derde met Impression.

In Tolbert werd zaterdag ook de achtste com­petitie­wed­strijd van de KNHS-Anemone Horse Trucks Cup ver­reden. Beste Young Rider was Geertje Hoogendoorn met Emporio Armani LD (v. Johnson). Bij de junioren noteerde Anniek van Dulst met Kadanz (v. Charmeur) de hoogste score. Sissi Gijsen won met New Star (v. Speyksbosch Nelson) bij de pony’s en bij de children ging de zege naar Robin Dicker met Happy Feet (v. Tuschinski).

📝 Stegen.net | KNHS