archief
contact
+31 6 53239630

Edward Gal en Glock’s Voice sterk naar finale NK-dressuur

ERMELO – Dat het zondag een spannende finale met kür op muziek wordt bij het NK-dressuur in Ermelo is wel duidelijk: de verschillen waren vrijdag erg klein in de Grand Prix. Edward Gal won met een percentage van 79,500 het eerste deel van onderdeel van het NK met Glock’s Voice
Edward Gal Glock's Voice CHIO Rotterdam

ERMELO | STEGEN.NET

Dat het zondag een spannende finale met kür op muziek wordt bij het NK-dressuur in Ermelo is wel duidelijk: de verschillen waren vrijdag erg klein in de Grand Prix. Het kwam aan op tienden van percentages. Edward Gal won met een percentage van 79,500 het eerste deel van onderdeel van het NK met Glock’s Voice (v. De Niro).
Edward Gal Glock's Voice CHIO Rotterdam
Edward Gal en Glock’s Voice (archieffoto)

Gal werd op de voet gevolgd door Hans Peter Minderhoud en Glock’s Johnson TN N.O.P. (v. Jazz). Zij behaalden 79,340%. Diederik van Silfhout eindigde als derde met Arlando N.O.P. (v. Paddox) met een percentage van 78,360.

Cornelissen vierde
Adelinde Cornelissen reed met Jerich Parzival N.O.P. (v. Jazz) naar een vierde plaats met 76,880%, gevolgd door Madeleine Witte-Vrees met Cennin (v. Vivaldi). Zij reed 75,840% bij elkaar. Emmelie Scholtens en Apache (v. UB 40) pakten de zesde plaats met 75,600% en Daniëlle Heijkoop eindigde met Siro (v. Gribaldi) met 74,580% als zevende.

Adelinde Cornelissen behaalde met Aqiedo de achtste plaats, gevolgd door Marieke van der Putten met Zingaro-apple en Patrick van der Meer met Zippo.

Na afloop van de finale zondag wordt ook bekend gemaakt welke dressuurruiters Nederland mogen vertegenwoordigen bij de Olympische Spelen in Rio. Ook dat blijft dus nog even spannend.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share