archief
contact
+31 6 53239630

Japanner Taizo Sugitani de beste in rankingproef CH De Wolden

VEENINGEN – De zwaarste rubriek op de tweede dag van het CH De Wolden kreeg vrijdag een Japanse winnaar. Taizo Sugitani won het 1.45 met barrage, een rubriek meetellend voor de Longines Ranking. Maud Roosendaal uit Heelweg werd fraai tweede met Universo.
Taizo Sugitani en Cuba tijdens de prijsuitreiking.
Taizo Sugitani en Cuba tijdens de prijsuitreiking. FOTO: FRED LUBBERS

VEENINGEN | STEGEN.NET

De zwaarste rubriek op de tweede dag van het CH De Wolden kreeg vrijdag een Japanse winnaar. Taizo Sugitani won het 1.45 met barrage, een rubriek meetellend voor de Longines Ranking. Maud Roosendaal werd fraai tweede.
Taizo Sugitani en Cuba tijdens de prijsuitreiking.
Taizo Sugitani en Cuba tijdens de prijsuitreiking.
FOTO: FRED LUBBERS

Niet minder dan 87 combinaties kwamen aan de start in de hoofdpiste in Veeningen. Daarvan bleven er 18 foutloos in het behoorlijk pittige basisparcours dat door Louis Konickx was gebouwd. Winnaar Taizo Sugitani wist met de Holsteiner hengst Cuba (v. Cassini II) als enige onder de 40 seconden te rijden.

Een knappe tweede plaats was er voor Maud Roosendaal. De amazone uit het Gelderse Heelweg was met Universo (v. Celano) precies twee tiende langzamer in de barrage. Harrie Wiering tekende met Viking voor de derde plaats. Ook Albert Voorn deed weer vooraan mee. Hij stuurde Freebird naar een prima vijfde plaats. Suzanne Tepper pakte met Dyango de tiende plaats.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel