Home » Nederlandse dressuurtitel U25 voor Anne Meulendijks
dressuur

Nederlandse dressuurtitel U25 voor Anne Meulendijks

Ermelo | STEGEN.NET

Anne Meulendijks, vanaf 2015 lid van het Rabo Talententeam, heeft inmiddels diverse titels op haar naam staan. En daar kan ze nu met MDH Avanti (v. United) met een totaalscore van 148.199% de titel Nederlands Kampioen U25 aan toevoegen.
podium U25 Anne Meulendijks
Het podium van het NK U25 met kampioene Anne Meulendijks.
FOTO: Ingeborg Vermeer

Anne werd op haar eerste EK voor Young Riders in 2013 met de Nederlandse équipe Europees Kampioen. In 2014 won ze op het EK met MDH Avanti teamzilver en individueel goud in de Kür en werden zij ook Nederlands Kampioen.

Het zilver van het NK dressuur U25 ging vandaag naar Stephanie Kooyman met Winston (v. OO Seven) met een totaalscore van 145.209% en het brons naar Maxime van der Vlist met Bailey (v.Negro). Zij behaalden in totaal 144.449%