archief
contact
+31 6 53239630

Young Rider Anne Meulendijks pakt goud op EK-dressuur Arezzo

AREZZO -Het eerste goud is binnen bij het EK-dressuur in het Italiaanse Arezzo. Anne Meulendijks pakte zaterdag de hoogste klassering bij de individuele proef bij de Young Riders. Ze nam met President’s MDH Avanti royaal afstand van de concurrentie.
Anne Meulendijks met President's MDH Avanti op weg naar goud. ©Digital World/Fabio Rosetti

blokjeAREZZO | STEGEN.NET | KNHS
Anne Meulendijks uit Heeze heeft in de individuele wedstrijd van het EK-dressuur Young Riders goud gewonnen. Met haar paard President’s MDH Avanti kwam de Brabantse amazone tot 77.237%.

Anne Meulendijks met President's MDH Avanti op weg naar goud. ©Digital World/Fabio Rosetti
Anne Meulendijks met President’s MDH Avanti op weg naar goud.
©Digital World/Fabio Rosetti

Daarmee nam Meulendijks flink afstand van de concurrentie. ,,Wow ,wow! Ik kan het nog steeds niet geloven, ik ben megablij”, zo reageert de amazone op Facebook. Tweede werd de Duitse Lisa-Maria Klössinger met FBW Daktari (74,526%) en derde haar landgenote Sönke Rothenberger met Cosmo (74,5%).

Jeanine Nieuwenhuis uit Serooskerke legde met Hexagon’s Baldacci beslag op de zevende plaats met een score van 72.763%. De elfde plaats was weggelegd voor Rabo Talententeamlid Stephanie Kooijman uit Rotterdam met Winston, die een score behaalde van 72.158%, meteen gevolgd door Denise Nekeman uit Hasselt met Boston STH (v. Johnson), die 70.763% behaalde.

Zondag om 14.00 uur begint voor de young riders de Freestyle.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share