archief
contact
+31 6 53239630

Zoë Schipper en Marissa Spoor domi­ne­ren dres­suur bij CH Parkstad

VEENDAM — Zoë Schipper en Marissa Spoor domi­neer­den het afge­lo­pen week­end de zwaar­ste dres­suur­klas­sen tij­dens het CH Parkstad Veendam. De ama­zo­nes won­nen beide proe­ven in res­pec­tie­ve­lijk de ZZ-licht en Z2. 
CH parkstad. Zoë Schipper Venice.

VEENDAM | STEGEN.NET

Zoë Schipper en Marissa Spoor domi­neer­den het afge­lo­pen week­end de zwaar­ste dres­suur­klas­sen tij­dens het CH Parkstad Veendam. De ama­zo­nes won­nen beide proe­ven in res­pec­tie­ve­lijk de ZZ-licht en Z2.
CH parkstad. Zoë Schipper Venice.
Zoë Schipper won met Venice beide proe­ven in de ZZ-licht.
FOTO: STEVEN STEGEN

Voor Zoë Schipper was het een meer dan geslaagde gene­rale repe­ti­tie voor het Gronings kam­pi­oen­schap van aan­staand week­end. In het mooie park Borgerswold kwam de ama­zone van RV Neta tot prima sco­res met Venice (v. Cabochon).

Megascore voor Schipper
Schipper won met een score van 243,5 en had zelfs een uit­ha­ler tot een mega­s­core van 271 pun­ten. Deze prach­tige score werd toe­ge­kend door jury Rita Geurtsen. In beide proe­ven behaalde Marloes Oosterhof met Emmerson (v. Jazz) de tweede plaats. Het kam­pi­oen­schap lijkt daar­mee span­nen­der dan ooit te worden.

In de Z2 voerde Marissa Spoor in beide proe­ven het klas­se­ment aan. Met Brinkhof’s Emire S behaalde ze win­nende sco­res van 220 en 240 pun­ten. De tweede plaat­sen waren voor Féline Bakker met Vennedy en Marjan Hooge met Armani. In de Z1 deed Stephanie Berends het goed met een over­win­ning en derde plaats met Sipko’s Enrico en een tweede plaats met Sipko’s Colorado.

gerelateerde berichten
Total
19
Share