Zoë Schipper en Marissa Spoor domineren dressuur bij CH Parkstad

  • 13 juli 2016 08:47
door: redactie, 13 juli 2016 08:47

VEENDAM | STEGEN.NET

Zoë Schipper en Marissa Spoor domineerden het afgelopen weekend de zwaarste dressuurklassen tijdens het CH Parkstad Veendam. De amazones wonnen beide proeven in respectievelijk de ZZ-licht en Z2.
CH parkstad. Zoë Schipper Venice.

Zoë Schipper won met Venice beide proeven in de ZZ-licht.
FOTO: STEVEN STEGEN

Voor Zoë Schipper was het een meer dan geslaagde generale repetitie voor het Gronings kampioenschap van aanstaand weekend. In het mooie park Borgerswold kwam de amazone van RV Neta tot prima scores met Venice (v. Cabochon).

Megascore voor Schipper
Schipper won met een score van 243,5 en had zelfs een uithaler tot een megascore van 271 punten. Deze prachtige score werd toegekend door jury Rita Geurtsen. In beide proeven behaalde Marloes Oosterhof met Emmerson (v. Jazz) de tweede plaats. Het kampioenschap lijkt daarmee spannender dan ooit te worden.

In de Z2 voerde Marissa Spoor in beide proeven het klassement aan. Met Brinkhof’s Emire S behaalde ze winnende scores van 220 en 240 punten. De tweede plaatsen waren voor Féline Bakker met Vennedy en Marjan Hooge met Armani. In de Z1 deed Stephanie Berends het goed met een overwinning en derde plaats met Sipko’s Enrico en een tweede plaats met Sipko’s Colorado.